• Bezorging in heel Europa
  • Meer dan 20.000 artikelen
  • Voor ondernemers en particulieren
  • Gratis bezorging vanaf €150
088 4044040

Laat een voicemail achter

Voor 15.00 uur besteld, zelfde dag verzonden

Sloten

Sloten bij Onlinedeurbeslag.com

Dat een goed en betrouwbaar slot belangrijk is dat zullen wij jou niet hoeven te vertellen. Ook jij zal gebruik willen maken van een slot waarvan je weet dat het voor ongenodigden niet makkelijk is om binnen te komen. In deze categorie kun je onder andere de woningbouwsloten vinden. Dit sloten die voor binnendeuren en buitendeuren gebruikt kunnen worden. De meeste sloten die worden geleverd inclusief de bevestigingsmaterialen zodat daar geen extra kosten meer aan verbonden zijn. Er worden bij het slot twee sleutels meegeleverd. Er is dan ook een sleutel op reserve. Kijk goed voor welke deur het slot geschikt moet zijn. Het is logisch dat voor een buitendeur een sterker slot nodig is dan voor de deur van het toilet.

Het monteren van de sloten gaat makkelijk en ook het gedeelte wat in het kozijn geplaatst moet worden is aanwezig. De sloten zijn in meerdere kleuren leverbaar. Er zijn sloten die roestvrijstaal geborsteld zijn maar ook witte sloten. Dit kan beter passen bij de deur. Het geeft aan dat er een ruime keuze is en dat het voor jou niet lastig zal zijn om de juiste keuze te maken. Kun je toch een bepaald model niet vinden dan kun je met onze klantenservice contact opnemen. Dit kan per telefoon, e-mail en per chat. Kies je voor de laatste mogelijkheid dan chat je via onze (beveiligde) website en krijg je direct antwoorden op je vragen.

Sloten voor een lage prijs

Een slot dient veilig te zijn maar ook niet veel te kosten. Zoals je kunt zien in deze categorie bieden wij de sloten voor een lage prijs aan. Het is betaalbare kwaliteit. Om direct de sloten binnen je budget te zien kun je filteren. Het filteren gebeurt aan de linkerkant van het scherm. Daar zie je een aantal prijsklassen staan. Het enige wat je hoeft te doen is de prijsklasse aan te klikken die binnen jouw budget ligt. Direct zie je dan de sloten in die prijsklasse. Het maken van een keuze is helemaal niet lastig.

We zetten graag nog even alle voordelen op een rij als je een bestelling plaatst bij Onlinedeurbeslag.com. De prijzen van de sloten laten zien dat wij een voordelige webwinkel zijn. Een lage prijs is niet ons enige criteria. Wij vinden het even belangrijk dat de geleverde producten van een hoge kwaliteit zijn. Dit is ook de reden dat er op de producten een lange garantie gegeven wordt. Het bestellen is simpel en er kan op meerdere manieren worden afgerekend. De bestellingen die geplaatst worden voor drie uur in de middag worden dezelfde dag nog verzonden. Heeft de bestelling in totaal een waarde van meer dan honderdvijftig euro dan zal deze ook nog eens gratis verzonden worden. Genoeg reden om niet alleen in de categorie sloten een kijkje te nemen maar ook in de overige categorieën. Het kan immers een goed idee zijn om niet alleen het slot te vervangen maar ook het gehele deurbeslag.